Βιομηχανίες αρτοσκευασμάτων

Τα προϊόντα αρτοποϊίας τον τελευταίο καιρό έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και είναι ιδιαίτερα γευστικά και περίπλοκα τεχνολογικά. Νέες ιδέες και γεύσεις χρησιμοποιούνται για την παραγωγή κρεμών, γεμίσεων και διακοσμητικών σιροπιών που θα αναδείξουν και θα βελτιώσουν τόσο την εμφάνιση όσο και τη γεύση του τελικού προϊόντος.

Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΦΡΟΥΤΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Γέμιση για αρτοποιία
Κλασσικά φρούτα,σοκολάτα
  • Bib 1000lt

  • Bib 400lt

  • Bib 200lt

Πουρέδες φρούτων
ροδάκινο, βερίκοκο, μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο, φράουλα
  • Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

Κύβοι φρούτων
κύβοι ροδακίνου 4x4x4 mm
κύβοι ροδακίνου 6x6x6 mm
κύβοι ροδακίνου 10x10x10mm
κομμάτια βερικόκου
  • Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHB
ISO 22000: 2005
QMSCERT
CHBBRCNSF CERTIFICATION
CHBVoluntary Control System (VCS)
SGF International E.V.
Sure – Global – Fair
CHBKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης
CHBHalal
Μουφτία Ξάνθης
VITOMISO 22000: 2005
QMSCERT
VITOMInternational Food Standard (IFS)
Global Food Safety Institute
VITOMKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
VITOMβυτίοοδικώς από εργοστάσιο
VITOMφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
VITOMcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Θεσσαλονίκης
CHB
βυτίο
οδικώς από εργοστάσιο
CHBφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
CHBcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Πειραιά