Βιομηχανίες χυμών & αναψυκτικών

Η CHB πρoσφέρει στις βιομηχανίες εμφιάλωσης χυμών παράγωγα χυμών, φρουτοποτών και αναψυκτικών τα οποία χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες για την παρασκευή των τελικών προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στο βιομηχανικό αυτό κλάδο συνήθως ενδιαφέρονται για χυμούς φρούτων, συμπυκνωμένους ή μη, πουρέδες φρούτων, πούλπα φρούτων, καρποκύτταρα καθώς επίσης και για αιθέρια έλαια φρούτων.

Προδιαγραφές προϊόντων

ΦΡΟΥΤΟΠΡΟΪΟΝBRIXACIDITYpHBOSTWICKΔΙΑΦΟΡΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
CHB_orangeΣυμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού
60 ± 1
3.10 - 8.70
R 7.0 - 19.0
3.20 - 4.00
N/A
  • Pulp 2.0 - 6.0%

  • OJ3 – OJ5 Standard

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240 kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

CHB_orangeΣυμπύκνωμα πορτοκαλιού
65 ± 1
5.00 - 6.00
R 10 - 13
3.00 - 4.00
N/A
  • Pulp 11.0 - 15.0%

  • OJ4 – OJ5 Standard

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_orangeΧυμός πορτοκαλιού NFC
Min 10
0.50 - 0.90
Ratio 12 - 17
3.20 - 4.00
N/A
  • Pulp 3.0 - 7.0%

  • OJ3 – OJ5 Standard

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240 kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

CHB_orangeΒιολογικός χυμός πορτοκαλιού NFC
Min 10
Max 0.90
Ratio min 12
3.20 - 4.00
N/A
  • Pulp 5.0 - 9.0%

  • OJ3 – OJ5 Standard

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 180-190 kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

CHB_bloodΣυμπυκνωμένος χυμός σαγκουίνι
60 ± 1
5.90 - 7.60
R 8 - 10
3.10 - 3.50
N/A
  • Pulp 3.0 - 5.0%

  • Min 150 ppm Anthocyanins

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 240 - 250 kg

CHB_peachΠουρές ροδάκινου
Min 9.5
0.30 - 0.70
3.60 - 4.00
10.0 - 19.0
Min 300 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_peachΣυμπυκνωμένος πουρές ροδάκινου
30 – 32
0.90 – 2.10
3.30 – 4.10
12.0 – 19.0
(10 Bx)
Min 300 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_peachΣυμπυκνωμένος πουρές ροδάκινου
20 – 22
0.60 – 1.40
3.60 – 4.10
10.0 – 18.0
(10 Bx)
Min 300 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_peachΠούλπα ροδακίνου (κομμάτια ροδακίνου)9-113.40 – 3.90pieces of various sizes
  • Ασηπτική σακούλα σε μεταλλικό βαρέλι 220 lt

CHB_peachΣυμπυκνωμένος χυμός ροδάκινου
(Διαυγασμένος)
65 ± 1
2.10 - 4.50
3.20 - 4.00
N/A
  • Turbidity < 4 NTU

  • Pectin test negative

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_peachΣυμπυκνωμένος χυμός ροδάκινου (cloudy)
40 ± 1
1.20 - 2.80
3.60 - 4.20
12.0 - 19.0
(10 Bx)
  • Pulp 2.0 – 8.0 %

  • Min 200 ppm Vit C at production

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_peachΣυμπυκνωμένος χυμός ροδάκινου
(cloudy)

36 ± 0.5
1.10 – 1.80
3.60 – 4.00
N/A
  • Pulp 4.0 – 8.0 %

  • Min 400 ppm Vit C at production

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_apricotΠουρές βερίκοκου
Min 10.2
0.90 - 1.50
3.45 - 3.85
11.0 - 17.0
Min 300 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_apricotΣυμπυκνωμένος πουρές βερίκοκου
30 - 32
2.00 - 3.50
3.20 - 3.80
14.0 - 20.0
(11 Bx)
Min 300 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_apricotΣυμπυκνωμένος χυμός βερίκοκου
(Διαυγασμένος)
65 ± 1
6.00 - 8.50
3.20 - 4.00
N/A
  • Turbidity < 4 NTU

  • Pectin test negative

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 260 kg

  • Χύμα για βυτίο

CHB_apricotΒιολογικός πουρές βερικόκουMin 10.20.90 - 1.503.45 - 3.8511.0 - 17.0Min 300 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_appleΠουρές μήλου
Min 11
0.20 - 0.70
3.40 - 4.00
N/A
Min 400 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_appleΣυμπυκνωμένος πουρές μήλου
30 - 32
0.50 - 1.10
3.70 - 4.10
N/A
Min 400 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_appleΧυμός μήλου NFC (Διαυγασμένος)
Min 11
0.20 - 0.40
0.40 - 0.70
3.40 - 4.10
N/A
  • Test for Pectin negative

  • Test for Starch negative

  • Turbidity < 3.5 NTU

  • Χύμα για βυτίο

CHB_appleΣυμπυκνωμένος χυμός μήλου (Διαυγασμένος)
70 ± 1
1.00 – 1.60
1.60 - 2.00
min 3.00
3.40 - 4.10
N/A
  • Test for Pectin negative

  • Test for Starch negative

  • Turbidity < 3.5 NTU

Κατεψυγμένο σε βαρέλι 260 kg
CHB_cherryΠούλπα κερασιού
Min 13
0.30 – 1.00
3.50 – 4.10
N/A
N/A
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_pearΠουρές αχλαδιού
Min 11
0.25 – 0.40
3.90 – 4.10
9.0 – 13.0
Min 500 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_lemonΣυμπυκνωμένος χυμός λεμονιού
39 ± 1
24.00 – 26.00
2.00 – 2.50
N/A
  • Pulp 1.0 - 4.0%

  • Stevens Test negative

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240 kg

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

CHB_lemonΧυμός λεμονιού NFC
Min 7
3.50 – 5.50
2.10 – 2.50
N/A
  • Pulp 3.0 - 7.0%

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 180-190 kg

  • Bib 20 lt

CHB_lemonΒιολογικός συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού
40 ± 1
24.00 – 26.00
2.00 – 2.50
N/A
  • Pulp 1.0 - 4.0%

  • Stevens Test negative

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240 kg

  • Bib 20 l

CHB_grapesΣυμπυκνωμένος χυμός λευκού σταφυλιού
65 ± 1
0.60 – 1.20
3.30 – 3.70
N/A
  • Turbidity < 10 NTU (15.9 Bx)

  • SO2 < 10 mg/l

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240 kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_grapesAνακαθαρισμένος χυμός λευκού σταφυλιού
63.5 - 66.53.00 - 4.20N/A
  • Conductivity at 250 Brix μS/cm< 50

  • Colour at 250Brix T% at 425 nm >98%

  • Clarity at 250 Brix T% at 625nm>99%

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο


CHB_grapesΣυμπυκνωμένος χυμός κόκκινου σταφυλιού
65 ± 1
1.10 - 1.50
3.30 - 3.70
N/A
  • Turbidity < 10 NTU (15.9 Bx)

  • Colour min 0.200 Abs 520nm

  • SO2 < 10 mg/l

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 260-270 kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_kiwiΠουρές ακτινιδίου
Min 11
0.90 – 1.50
3.00 – 3.60
10.0 – 16.0
400 – 600 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_kiwiΒιολογικός Πουρές ακτινιδίουMin 110.90 – 1.503.00 – 3.6010.0 – 16.0400 – 600 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

CHB_kiwiΣυμπυκνωμένος χυμός ακτινιδίου
(Διαυγασμένος)
65 ± 1
5.50 – 7.20
3.00 – 4.00
N/A
  • Turbidity < 5.0 NTU

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 260 kg

  • Χύμα για βυτίο

CHB_plumΠούλπα δαμάσκηνου
Min 12
0.60 - 0.90
3.40 - 3.60
11.0 - 17.0
Max 200 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_grapefruitΣυμπυκνωμένος χυμός γκρέιπφρουτ
58 ± 1
7.30 – 9.50
2.80 - 3.20
N/A
  • Pulp 2.0 - 4.0%

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 240 - 250 kg

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

CHB_ananaΣυμπυκνωμένος χυμός ανανά
60 ± 1
2.75 – 3.30
R 18 – 22
3.00 – 4.00
N/A
  • Pulp 8.0 – 12.0%

  • Ασηπτικός σάκος σε βαρέλι 220 - 250 kg

CHB_sourcherryΣυμπυκνωμένος χυμός βύσσινο
65 ± 1
4.50 – 7.50
3.20 – 3.40
N/A
  • Turbidity < 1.5 NTU

  • Colour 0.800 – 1.200 Abs 520nm

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 250-270 kg

CHB_strawberryΠουρές φράουλα
6 - 9
0.5 – 1.2
3.20 – 4.20
12.0 – 20.0
Min 200 ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

CHB_strawberryΣυμπυκνωμένος χυμός φράουλα
(Διαυγασμένος)
65 ± 1
6.00 – 8.00
3.20 – 4.20
N/A
N/A
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

Μίγματα χυμών

BLENDΦΡΟΥΤΑ
Χυμός βερύκοκο, μήλο, πορτοκάλι
CHB_apricotCHB_appleCHB_orange
Χυμός καρότο, μήλο, πορτοκάλι
CHB_carrotCHB_appleCHB_orange
Χυμός μήλο, πορτοκάλι, ανανας, γκουάβα, παπάγια, μπανάνα, μάνγκο, λάιμ
CHB_appleCHB_orangeCHB_ananaCHB_guavaCHB_papayaCHB_bananaCHB_mangoCHB_lime
Νέκταρ μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο
CHB_appleCHB_orangeCHB_peach
Φρουτοποτό πορτοκάλι, μήλο, βερύκοκο, ροδάκινο, καρότο, λεμόνι, μάνγκο, πάσσιον
CHB_orangeCHB_appleCHB_apricotCHB_peachCHB_carrotCHB_lemonCHB_mangoCHB_passion
Χυμός, ροδάκινο, μήλοCHB_peachCHB_apple
Νέκταρ ρόδι, μήλο, σταφύλι, λεμόνιCHB_pomegranateCHB_appleCHB_grapesCHB_lemon

Βιομηχανίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣEΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εμφιάλωσης χυμών και αναψυκτικών
χυμοί, αναψυκτικά, φρουτοποτά, νέκταρ
Γαλακτοκομικά
γιαούρτια, επιδόρπια γιουρτιού
Αρτοσκευάσματα
γεμίσεις για κρουασάν, τσουρέκια, βάφλες
Παγωτά
σιρόπια και φρουτοπαρασκευάσματα
HoReCa
κομπόστες ροδάκινων, σιρόπια για ποτά, Tetrapack

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHB
ISO 22000: 2005
QMSCERT
CHBBRCNSF CERTIFICATION
CHBVoluntary Control System (VCS)
SGF International E.V.
Sure – Global – Fair
CHBKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης
CHBHalal
Μουφτία Ξάνθης
VITOMISO 22000: 2005
QMSCERT
VITOMInternational Food Standard (IFS)
Global Food Safety Institute
VITOMKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
VITOMβυτίοοδικώς από εργοστάσιο
VITOMφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
VITOMcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Θεσσαλονίκης
CHB
βυτίο
οδικώς από εργοστάσιο
CHBφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
CHBcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Πειραιά