Βιομηχανίες παγωτών

Το παγωτό θεωρείται μία από τις πληρέστερες τροφές. Η βασική πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παρασκευή τους είναι το γάλα και επομένως το παγωτό έχει όλες τις θρεπτικές ιδιότητές του.

Η CHB προσφέρει στις βιομηχανίες παγωτών σιρόπια παγωτού σε διάφορες γεύσεις (φράουλα, βύσσινο, σοκολάτα, βατόμουρο, μπανάνα, ροδάκινο, βανίλια, καραμέλα, τριαντάφυλο), καθώς και αρωματικές ύλες,όπως, για παράδειγμα, αρώματα FTNF βερίκοκου και ροδάκινου, τα οποία χρησιμοποιούνται για να δώσουν στο παγωτό χαρακτηριστική γεύση φρούτου.

Επιπλέον, οι βιομηχανίες παγωτών εμπορεύονται παγωτά που στη θέση του γάλακτος περιέχουν χυμούς ή πουρέδες φρούτων, τις ονομαζόμενες γρανίτες. Η CHB παράγει βάσεις ειδικά σχεδιασμένες για την παρασκευή γρανιτών σε διάφορες γεύσεις, όπως φράουλα, λεμόνι, ρόδι, ροδάκινο, καρπούζι και κατά παραγγελία ό,τι άλλη γεύση επιθυμεί ο πελάτης.

Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΓΕΥΣΕΙΣΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Σιρόπια πάγωτώνΦράουλα, βύσσινο, σοκολάτα, βατόμουρο, μπανάνα, ροδάκινο, βανίλια, καραμέλα, τριαντάφυλλο
  • Δοχείο 20 Kg

Φρουτοπαρασκευάσματα
Δημητριακά, Δημητριακά με φρούτα, Μούσλι
  • Aσηπτική δεξαμενή 1000lt

  • Ασηπτική δαξαμενή 450lt

  • Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

  • Πλαστικό δοχείο 10lt

  • Πλαστικό δοχείο 20lt

Δακοσμητικές βάσεις (Ρίπλες)
Φρούτα, Καραμέλα, Σοκολάτα, Γάλα
  • Bib 1000lt

  • Bib 400lt

  • Bib 200lt

  • Bib 25lt

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHB
ISO 22000: 2005
QMSCERT
CHBBRCNSF CERTIFICATION
CHBVoluntary Control System (VCS)
SGF International E.V.
Sure – Global – Fair
CHBKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης
CHBHalal
Μουφτία Ξάνθης
VITOMISO 22000: 2005
QMSCERT
VITOMInternational Food Standard (IFS)
Global Food Safety Institute
VITOMKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
VITOMφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
VITOMcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Θεσσαλονίκης
CHBφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
CHBcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Πειραιά