Ακτινίδιο

Το ακτινίδιο είναι ένα φρούτο πλούσιο σε Βιταμίνη C, με πολλά θρεπτικά συστατικά ωφέλιμα για την υγεία.

Οι ποικιλίες Hayward και Τσεχελίδης, που ευδοκιμούν στην Ήπειρο και στην κεντρική Μακεδονία, χαρακτηρίζονται για το βαθύ έντονο πράσινο χρώμα τους και την πλούσια γεύση τους.

Στο εργοστάσιο της VITOM τα ακτινίδια προετοιμάζονται και επεξεργάζονται με κατάλληλες μεθόδους ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατηρούν ανέπαφη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους.

Οι ποικιλίες ελληνικής προελεύσεως ενδείκνυνται για χυμοποίηση και ανάμειξη με άλλα φρούτα.
Η συγκομιδή γίνεται το Νοέμβριο.

Προδιαγραφές προϊόντων

ΠΡΟΪΟΝBRIXACIDITYpHBOSTWICKΔΙΑΦΟΡΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Πουρές ακτινιδίου
Min 11
0.90-1.50
3.00-3.60
10.0-16.0
400-600ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

Βιολογικός Πουρές ακτινιδίου

Min 110.90-1.503.00-3.6010.0-16.0400-600ppm Vit C at production
  • Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

Συμπυκνωμένος χυμός ακτινιδίου (Διαυγασμένος)
65±15.50-7.203.00-4.00N/ATurbidity
  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 260kg

  • Χύμα για βυτίο

Χρονοδιάγραμμα παραγωγής

ΙΑΝΦΕΒΜΑΡΑΠΡΜΑΙΟΙΟΥΝΙΟΥΛΑΥΓΣΕΠΤΟΚΤΝΟΕΔΕΚ
CHB_kiwi

Μίγματα χυμών

BLENDΦΡΟΥΤΑ
Ακτινίδιο, μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σταφύλι, ανανά, γκρειπφρουτ, μανγκοCHB_kiwiCHB_appleCHB_orangeCHB_peachCHB_grapesCHB_ananaCHB_grapefruitCHB_mango
Ακτινίδιο, Αχλάδι, ΣταφύλιCHB_kiwiCHB_pearCHB_grapes

Βιομηχανίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣEΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εμφιάλωσης χυμών και αναψυκτικών
χυμοί, αναψυκτικά, φρουτοποτά, νέκταρ
Γαλακτοκομικά
γιαούρτια, επιδόρπια γιουρτιού

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHBHalal
Μουφτία Ξάνθης
VITOMISO 22000: 2005
QMSCERT
VITOMInternational Food Standard (IFS)
Global Food Safety Institute
VITOMKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
VITOMβυτίοοδικώς από εργοστάσιο
VITOMφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
VITOMcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Θεσσαλονίκης