Λεμόνι

Tο λεμόνι είναι φρούτο που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως φυσικό φάρμακο. Έχει αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στην Ελλάδα ευδοκιμούν οι ποικιλίες λεμονιού που είναι γνωστές ως Maglina, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χυμού, αιθέριων ελαίων και καρποκυττάρων.

Η παραγωγή τους γίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου και η συγκομιδή τους ξεκινά από τον Ιανουάριο και διαρκεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Προδιαγραφές προϊόντων

ΠΡΟΪΟΝBRIXACIDITYpHΔΙΑΦΟΡΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Χυμός λεμονιού NFC
min 7.0
3.50 -5.50
2.10- 2.50
  • Pulp 3.0-7%

  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 180-190 kg

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

Συμπυκνωμένος βιολογικός χυμός λεμονιού
40±124.0-26.02.00-2.50
  • Pulp 1-4%

  • Stevens Test negative

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 180-190 kg

  • Bib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

Συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού
39±1
24.00-26.00
2.00-2.50
  • Pulp 1-4%

  • Stevens Test negative

  • Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240 kg

  • Βib 20 lt

  • Χύμα για βυτίο

Καρποκύτταρα λεμονιού
min 7.0
3.5 – 5.5
2.10- 2.50
Min 85% cells
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Bib 20 lt

Βιολογικά καρποκύτταρα λεμονιού
min 7.03.5 – 5.52.10- 2.50Min 85% cells
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

  • Bib 20 lt

Βάση για γρανίτα λεμονιού
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας e- mailΠλαστικό δοχείο 5lt
Αιθέρια έλαια λεμονιού
Αλδεϋδες 3.2-3.4%
  • Χύμα για βυτίο

  • Βαρέλι 16-70-190 Kg

Φρουτοπαρασκέυασμα λεμονιού
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
  • Ασηπτική δεξαμενή1000lt

  • Ασηπτική δεξαμενή 450lt

  • Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

  • Πλαστικό δοχείο 10lt

  • Πλαστικό δοχείο 20lt

Γέμιση λεμονιού για προιόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Άρωμα λεμονιούFTNF Υδατοδιαλυτής φάσηςΣακούλες Πολυαιθυλενίου σε βαρέλια 220lt

Χρονοδιάγραμμα παραγωγής

ΙΑΝΦΕΒΜΑΡΑΠΡΜΑΙΟΙΟΥΝΙΟΥΛΑΥΓΣΕΠΤΟΚΤΝΟΕΔΕΚ
CHB_lemonCHB_lemonCHB_lemon

Μίγματα χυμών

BLENDΦΡΟΥΤΑ
Φρουτοποτό πορτοκάλι, μήλο, βερύκοκο, ροδάκινο, καρότο, λεμόνι, μάνγκο, πάσσιον
CHB_orangeCHB_appleCHB_apricotCHB_peachCHB_carrotCHB_lemonCHB_mangoCHB_passion
Νέκταρ ρόδι, μήλο, σταφύλι, λεμόνιCHB_pomegranateCHB_appleCHB_grapesCHB_lemon

Βιομηχανίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣEΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εμφιάλωσης χυμών και αναψυκτικών
χυμοί, αναψυκτικά, φρουτοποτά, νέκταρ
Γαλακτοκομικά
γιαούρτια, επιδόρπια γιουρτιού
Αρτοσκευάσματα
γεμίσεις για κρουασάν, τσουρέκια, βάφλες
Παγωτά
σιρόπια και φρουτοπαρασκευάσματα
HoReCa
κομπόστες ροδάκινων, σιρόπια για ποτά, Tetrapack
Βιομηχανίες ζαχαροπήκτων φρούτωνκύβοι ή λωρίδες φλούδας
ΑρωματοβιομηχανίεςΑιθέρια έλαια

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHB
ISO 22000: 2005
QMSCERT
CHBBRCNSF CERTIFICATION
CHBVoluntary Control System (VCS)
SGF International E.V.
Sure – Global – Fair
CHBKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
CHB
βυτίο
οδικώς από εργοστάσιο
CHBφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
CHBcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Πειραιά