Αχλάδι

Το αχλάδι περιέχει βιταμίνη C, ασβέστιο, βιταμίνη Β6 και κάλιο. Είναι ένα αρκετά γλυκό φρούτο λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε σάκχαρα. Η CHB χρησιμοποιεί στα προϊόντα της αχλάδια της ποικιλίας Williams.

Η ποικιλία αυτή θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας λόγω του ιδιαίτερου αρώματος και γεύσης. Η παραγωγή τους γίνεται στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας και η συγκομιδή τους ξεκινάει από τον Αύγουστο και διαρκεί μέχρι το Σεπτέμβριο.

Πουρές αχλαδιού: προέρχεται από φρέσκα αχλάδια ποικιλίας Williams τα οποία πολτοποιούνται αφού πρώτα αφαιρεθεί ο πυρήνας και ο φλοιός τους και συσκευάζονται είτε σε ασηπτική συσκευασία σε βαρέλια ή σε ασηπτική δεξαμενή για μεταφορά με ισοθερμικό βυτίο. Χαρακτηρίζεται από το έντονο άρωμα και τη νόστιμη γεύση του.

Προδιαγραφές προϊόντων

ΠΡΟΪΟΝBRIXACIDITYpHBOSTWICKΔΙΑΦΟΡΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Πουρές αχλαδιού
Min 11
0.25-0.40
3.90-4.10
9.0-13.0
Min 500 ppm Vit C at production
  • Aσηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι

  • Χύμα για βυτίο

Συμπυκνωμένος πουρές αχλαδιού
30-32
0.70-1.30
3.50-3.90
  • Ασηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι

Χρονοδιάγραμμα παραγωγής

ΙΑΝΦΕΒΜΑΡΑΠΡΜΑΙΟΙΟΥΝΙΟΥΛΑΥΓΣΕΠΤΟΚΤΝΟΕΔΕΚ
CHB_pearCHB_pear

Μίγματα χυμών

BLENDΦΡΟΥΤΑ
Αχλάδι, ΜήλοCHB_pearCHB_apple
Αχλάδι, Μήλο, Πορτοκάλι, ΒερίκοκοCHB_pearCHB_appleCHB_orangeCHB_apricot
Αχλάδι, Μπανάνα, ΜήλοCHB_pearCHB_bananaCHB_apple

Βιομηχανίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣEΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εμφιάλωσης χυμών και αναψυκτικών
χυμοί, αναψυκτικά, φρουτοποτά, νέκταρ
HoReCa
κομπόστες ροδάκινων, σιρόπια για ποτά, Tetrapack

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHBHalal
Μουφτία Ξάνθης
VITOMISO 22000: 2005
QMSCERT
VITOMInternational Food Standard (IFS)
Global Food Safety Institute
VITOMKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
VITOMβυτίοοδικώς από εργοστάσιο
VITOMφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
VITOMcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Θεσσαλονίκης