Ρόδι

Το ρόδι είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα φρούτα για τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και βιταμινών που περιέχει. Έχει υπέροχη γλυκιά γεύση και έντονο κόκκινο χρώμα.

Η CHB επεξεργάζεται την ποικιλία Wonderful, γνωστή για το έντονο κόκκινο χρώμα της, και αυτήν της Επιδαύρου (ποικιλία Ερμιόνη) που είναι γνωστή για την γλυκιά και νόστιμη γεύση της και τις χρησιμοποιεί αποκλειστικά σε συνδυασμό με άλλα φρούτα για την παρασκευή μιγμάτων, βάσεων για χυμούς και φρουτοποτά καθώς και για την παρασκευή γρανιτών. Η επεξεργασία των παραπάνω ποικιλιών γίνεται με δική μας ευρεσιτεχνία στη μέθοδο και στον τεχνολογικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μένει αναλλοίωτο το χρώμα και τα γευστικά συστατικά των προϊόντων που παράγονται.

Η παραγωγή ροδιού γίνεται στη Μακεδονία και την Αργολίδα και η συγκομιδή του αρχίζει τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι το Νοέμβριο.

Χρονοδιάγραμμα παραγωγής

ΙΑΝΦΕΒΜΑΡΑΠΡΜΑΙΟΙΟΥΝΙΟΥΛΑΥΓΣΕΠΤΟΚΤΝΟΕΔΕΚ
CHB_pomegranateCHB_pomegranate

Μίγματα χυμών

BLENDΦΡΟΥΤΑ
Νέκταρ ρόδι, μήλο, σταφύλι, λεμόνιCHB_pomegranateCHB_appleCHB_grapesCHB_lemon
Χυμός ρόδι, κεράσι, σταφύλιCHB_pomegranateCHB_cherryCHB_grapes

Βιομηχανίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣEΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εμφιάλωσης χυμών και αναψυκτικών
χυμοί, αναψυκτικά, φρουτοποτά, νέκταρ

Πιστοποιήσεις

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
CHBHalal
Μουφτία Ξάνθης
VITOMISO 22000: 2005
QMSCERT
VITOMInternational Food Standard (IFS)
Global Food Safety Institute
VITOMKosher
Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Μεταφορά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
VITOMβυτίοοδικώς από εργοστάσιο
VITOMφορτηγό
οδικώς από εργοστάσιο
VITOMcontainer
ακτοπλοϊκώς από λιμένα Θεσσαλονίκης