R&D

Δίνοντας πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία, η CHB διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, το οποίο καταρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες (χημικούς, γεωπόνους, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, βιολόγους κ.λπ.) που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη όλων των νέων μειγμάτων και βάσεων για τους χυμούς, καθώς και για τις γεύσεις των φρουτοπαρασκευασμάτων.

Ομάδες R&D

Η CHB έχει δύο διαφορετικές ομάδες E&A: η μία εξειδικεύεται στους χυμούς, στα blends & compounds(μείγματα) και η δεύτερη αποκλειστικά για τα φρουτοπαρασκευάσματα. Παρόλο που οι δύο ομάδες εργάζονται σε ξεχωριστούς χώρους, επικρατεί πνεύμα στενής συνεργασίας προκειμένου να μοιράζονται τις πολύτιμες πληροφορίες και εμπειρίες τους.

Τεχνογνωσία

Οι ομάδες E&A συνεργάζονται με ένα εκτεταμένο δίκτυο πανεπιστημίων και εταιρειών παγκοσμίως σε μια προσπάθεια να παράγουν νέες ιδέες και καινοτόμα προϊόντα.

Γευστικές δοκιμές

Στόχος της CHB είναι να παράγει υγιεινά προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία θα ξεχωρίζουν όχι μόνο για την υψηλή θρεπτική τους αξία αλλά και για τη μοναδική τους γεύση. Προτού τα προϊόντα φθάσουν στον τελικό καταναλωτή, υποβάλλονται σε συνεχείς, λεπτομερείς και αυστηρούς ελέγχους από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται σταθερά η άριστη ποιότητά τους. Όταν φθάσουν στην αγορά τα προϊόντα πρέπει είναι τέλεια από κάθε άποψη.