Για την CHB GROUP

Η CHB ξεκίνησε την πρώτη επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1955,με την εξαγωγή φρούτων στην Ευρώπη. Σήμερα, έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία περισσότερων από 14 φρούτων  από την ελληνική γη σε δύο ιδιόκτητα εργοστάσια στη Βόρεια και Νότια Ελλάδα, η CHB παράγει χυμούς, πουρέδες φρούτων, βάσεις και μίγματα χυμών, φρουτοπαρασκευάσματα,  κονσερβοποιημένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα καθώς και εμφιαλωμένους χυμούς  ιδιωτικής ετικέτας .

Τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει  στην λιανική αγορά  μια σειρά χυμών (ψυγείου, βιταμινούχοι και βιολογικοί ) με την επωνυμία  “Οικογένεια Χριστοδούλου”.

Η CHB επενδύει συνεχώς στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης διασφαλίζοντας ποιοτικές  και καινοτόμες πρώτες ύλες για τις βιομηχανίες χυμών- αναψυκτικών  και  γάλακτος ,  δίνοντας  στα τελικά τους προϊόντα προστιθέμενη αξία και διαφοροποίηση. Επεκτείνοντας  διαρκώς την προσφερόμενη γκάμα των προϊόντων της  έχει καταφέρει να είναι παγκοσμίως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο επεξεργασίας φρούτων.