CHB

Βάσεις
Ποτών

Προσφέρουμε βάσεις για όλους τους τύπους ποτών, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε αγοράς, τις τρέχουσες τάσεις και τα προφίλ των καταναλωτών.

Περισσοτερα

CHB

Χυμοί & Πουρέδες
Ταχείας Ψύξης

Πρωτοποριακή σειρά premium μη παστεριωμένων χυμών & πουρέδων, που διατηρούν την υψηλότερη θρεπτική αξία και γεύση των φρούτων. Είναι όσο γίνεται πιο κοντά στο φρεσκοστυμμένο χυμό/πουρέ.

Περισσοτερα

CHB

Ποιοι Είμαστε

Ο Όμιλος CHB δραστηριοποιείται στη βιομηχανία φρέσκων φρούτων από το 1955 και πλέον αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο επεξεργασίας φρούτων στην Ελλάδα.

Περισσοτερα

CHB

Συμπυκνωμένοι
Χυμοί & Πουρέδες

Τα συμπυκνώματα χυμού φρούτων είναι οι πιο συνηθισμένοι και ευρέως χρησιμοποιούμενοι τύποι χυμών στην αγορά. Διατίθενται θολά ή διαυγασμένα συμπυκνώματα χυμού.

Περισσοτερα

CHB

Κομπόστες

Προσεκτικά επιλεγμένα μεγάλα και ώριμα ελληνικά ροδάκινα Clingstone, επεξεργάζονται σύμφωνα με τους πιο απαιτητικούς κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων, στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις στον κόσμο.

Περισσοτερα

CHB

NFC Χυμοί
& Πουρέδες

Οι NFC χυμοί και πουρέδες μας παράγονται απευθείας από φρέσκα φρούτα εξαιρετικής ποιότητας και παστεριώνονται αμέσως μετά τη χυμοποίηση. Τα ώριμα, προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα και οι ήπιες μέθοδοι επεξεργασίας, εγγυώνται τη διατήρηση των βιταμινών, των μετάλλων και των γεύσεων.

Περισσοτερα

CHB

Μίγματα Χυμών

Είμαστε σε θέση να παράγουμε οποιονδήποτε συνδυασμό φρούτων ή μειγμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Περισσοτερα

CHB

Παρασκευάσματα
Φρούτων

Τα φρουτοπαρασκευάσματα χρησιμοποιούνται από βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιίας και παγωτού. Έτοιμες συνταγές είναι διαθέσιμες αλλά τυχόν προσαρμογές είναι επίσης δυνατές με βάση τις απαιτήσεις σας.

Περισσοτερα

CHB

Χυμοί Λιανικού
Εμπορίου

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από βιταμινούχους και βιολογικούς χυμούς υψηλής διατροφικής αξίας σε συσκευασίες Tetra Pak, καθώς και NFC ή συμπυκνωμένους χυμούς σε φιάλες PET.

Περισσοτερα

CHB

Κομμάτια Φρούτων
& Καρποκύτταρα

Τα κομμάτια φρούτων μας είναι ιδανικά για βιομηχανίες φρουτοπαρασκευσμάτων και ποτών, ενώ τα καρποκύτταρα προστίθενται για να ενισχύσουν τη φρέσκια γεύση και την πυκνότητα των προϊόντων.

Περισσοτερα

CHB

Αιθέρια Έλαια
& Παράγωγα

Πάντα στοχεύοντας στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης για να ανακτήσουμε τα αιθέρια έλαια που βρίσκονται στη φλούδα των εσπεριδοειδών. Δροσιστικά και αποτελεσματικά, τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών προτιμώνται σε οποιαδήποτε συλλογή αιθέριων ελαίων.

Περισσοτερα
engraved-peach.gr

Το έργο Engraved Peach με τίτλο “Μελέτη της επίδρασης του λέιζερ στην ποιότητα των φρούτων με σκοπό τη δημιουργία μιας καινοτόμου τεχνοτροπίας για εγχάραξη στην επιφάνεια του φρούτου και διατήρηση της σήμανσης για μεγάλη διάρκεια”, αρχικής διάρκειας 18 μηνών και έχοντας πάρει παράταση 10 μηνών λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού και άλλων έκτακτων συνθηκών, έχει εγκριθεί με την υπ’ αριθμ. 2131/12.05.2020 απόφαση της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ, στα πλαίσια της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας “Ερευνώ- Δημιουργώ- Καινοτομώ B’ ΚΥΚΛΟΣ” του επιχειρησιακού προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία” με τη συγχρηματοδότηση από Εθνικούς (ΕΠΑνΕΚ-ΕΣΠΑ 2014-2020) και Κοινοτικούς πόρους (Ευρωπαϊκή Ένωση- Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Αντικείμενο του έργου είναι η εφαρμογή της χρήσης λέιζερ χαμηλής ενέργειας CO2 στη βιομηχανία με κύριο στόχο τη δημιουργία καινοτόμων εγχάρακτων ροδάκινων με έμφαση στην κομπόστα. Η καινοτόμος τεχνοτροπία εγχάραξης, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται στη σήμανση φρούτων και λαχανικών με την ημερομηνία λήξεως ή με κάποια κωδικοποίηση για την αποφυγή χρήσης πλαστικών ετικετών, θα τροποποιηθεί και θα χρησιμοποιηθεί στη δημιουργία σήμανσης ή λογότυπου σε ροδάκινο-κομπόστα.

Επιπλέον, στόχος του έργου είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας της κομπόστας ροδάκινου, η τόνωση της ελληνικής βιομηχανίας κομποστοποίησης και η κατοχύρωση του συνόλου της παραχθείσας τεχνογνωσίας και καινοτομίας μέσω διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Συμμετέχοντες Φορείς: foodstandard Α.Ε., BITOM A.B.E.E

ΕΣΠΑ