Εφαρμογές & Λύσεις

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων για προϊόντα αρτοποιίας, όπως χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού για νόστιμα μπισκότα ή πουρέ φρούτων για τη δημιουργία αφράτων κέικ και μάφιν.

ΓΛΥΚΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Γλυκιές και φρουτένιες γεμίσεις είναι μερικές από τις λύσεις που προσφέρουμε για γλυκά σφολιάτας όπως πίτες, κρουασάν και ρολά.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τα φρουτοπαρασκευάσματα που παράγουμε είναι υψηλής ποιότητας, ιδανικά για να προσθέσουν τη φυσική γεύση των φρούτων στα γλυκά σας. Από κομπόστα ροδάκινο έως πουρέ φρούτων για γέμιση και μαρμελάδες, θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Προϊόντα & Πορτφόλιο

ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ & ΓΕΜΙΣΕΙΣ

Τα φρουτοπαρασκευάσματα χρησιμοποιούνται από βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιίας και παγωτού. Είναι ιδανικά για γαλακτοκομικά και μη-γαλακτομικά (φυτικά) προϊόντα και μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές (κομμάτια φρούτων, πουρέδες και χυμοί). Υπάρχουν διαθέσιμα σε έτοιμες συνταγές, αλλά προσαρμόζονται και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Περισσοτερα

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΙ ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ

Οι συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων είναι η πιο συνηθισμένη και ευρέως εμπορεύσιμη μορφή χυμών στην αγορά. Παράγονται από χυμό φρούτων αφαιρώντας, μέσω εξάτμισης, την περιεκτικότητα του νερού, προσφέροντας έτσι πλεονεκτήματα αποθήκευσης και συντήρησης. Διατίθενται θολοί (cloudy) ή διαυγασμένοι (clear) συμπυκνωμένοι χυμοί.

Περισσοτερα

NFC ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ

Χυμοί εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται από φρέσκα φρούτα και παστεριώνονται αμέσως μετά την έκθλιψη τους. Οι ήπιες μέθοδοι επεξεργασίας μας εγγυώνται ότι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα αρώματα των προσεκτικά επιλεγμένων φρούτων παραμένουν αναλλοίωτα.

Περισσοτερα