Εφαρμογές & Λύσεις

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Βελτιώστε τα προϊόντα σας με μια μεγάλη γκάμα παραδοσιακών ή καινοτόμων γεύσεων και παρασκευασμάτων.

ΠΟΣΙΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Ενισχύστε τα πόσιμα γιαούρτια σας με κλασικές γεύσεις ή συνδυασμούς φρούτων που θα κάνουν τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν

ΠΑΓΩΤΟ

Εμπλουτίστε τη γκάμα των παγωτών σας με υπέροχες γεύσεις και αρώματα προσθέτοντας φρουτοπαρασκευάσματα από το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας.

ΠΑΙΔΙΚΑ & ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φρουτοπαρασκευάσματα χωρίς κομμάτια φρούτων αλλά από πουρέ φρούτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή παιδικών και βρεφικών γιαουρτιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την παραγωγή προϊόντων παιδικών τροφών.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Οι λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας περιλαμβάνουν βιολογικά γιαούρτια, κάποια από τα οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένα για παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις αυστηρότερες απαιτήσεις που εγγυώνται οι εξαιρετικά αυστηροί έλεγχοι που πραγματοποιούμε κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας παραγωγής.

Προϊόντα & Πορτφόλιο

ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ & ΓΕΜΙΣΕΙΣ

Τα φρουτοπαρασκευάσματα χρησιμοποιούνται από βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιίας και παγωτού. Είναι ιδανικά για γαλακτοκομικά και μη-γαλακτομικά (φυτικά) προϊόντα και μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές (κομμάτια φρούτων, πουρέδες και χυμοί). Υπάρχουν διαθέσιμα σε έτοιμες συνταγές, αλλά προσαρμόζονται και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Περισσοτερα