Εφαρμογές & Λύσεις

ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΑ

Προσφέρετε στους καταναλωτές σας λαχταριστά φρουτοποτά. Τα φρούτα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με την καινοτομία και την τεχνογνωσία που μας, μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα.

ΧΥΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ (NFC & FC)

Χυμοί εξαιρετικής ποιότητας από προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα, σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών σας για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

ΝΕΚΤΑΡ

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων λύσεων για νέκταρ φρούτων, σε γνωστές, αγαπημένες συνταγές αλλά και σε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων.

SMOOTHIES

Προσφέρουμε φυσικά συστατικά φρούτων για πρωτότυπα smoothies ιδανικά για κάθε περίσταση και κάθε στιγμή της ημέρας.

Προϊόντα & Πορτφόλιο

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΙ ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ

Οι συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων είναι η πιο συνηθισμένη και ευρέως εμπορεύσιμη μορφή χυμών στην αγορά. Παράγονται από χυμό φρούτων αφαιρώντας, μέσω εξάτμισης, την περιεκτικότητα του νερού, προσφέροντας έτσι πλεονεκτήματα αποθήκευσης και συντήρησης. Διατίθενται θολοί (cloudy) ή διαυγασμένοι (clear) συμπυκνωμένοι χυμοί.

Περισσοτερα

ΒΑΣΕΙΣ ΧΥΜΩΝ

Οι βάσεις χυμών φρούτων είναι μια ολοκληρωμένη λύση που βελτιστοποιεί τη διαδικασία παραγωγής. Παράγονται από χυμούς φρούτων / μίγματα συμπυκνωμάτων και από άλλα δευτερεύοντα συστατικά. Προσφέρουμε βάσεις χυμών για όλα τα είδη χυμών, νέκταρ και ποτών, ανάλογα τις απαιτήσεις της αγοράς, τις τρέχουσες τάσεις και τα προφίλ των καταναλωτών.

Περισσοτερα

ΚΥΒΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΚΑΡΠΟΚΥΤΤΑΡΑ

Κόβουμε τα ροδάκινα με ειδική επεξεργασία σε κύβους και φέτες και τα συσκευάζουμε σε ασηπτική συσκευασία ώστε να διατηρήσουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών. Είναι κατάλληλα για βιομηχανίες φρουτοπαρασκευασμάτων και εμφιάλωσης χυμών.

Περισσοτερα

NFC ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ

Χυμοί εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται από φρέσκα φρούτα και παστεριώνονται αμέσως μετά την έκθλιψη τους. Οι ήπιες μέθοδοι επεξεργασίας μας εγγυώνται ότι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα αρώματα των προσεκτικά επιλεγμένων φρούτων παραμένουν αναλλοίωτα.

Περισσοτερα

(ΝΕΟ) ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΨΥΞΗΣ

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά μη παστεριωμένων χυμών και πουρέδων, που διατηρούν τις υψηλότερες διατροφικές και γευστικές αξίες των φρούτων. Είναι ό,τι πιο κοντά στο φρέσκο φρούτο και είναι ιδανικοί για χρήση σε χυμούς υπερυψηλής πίεσης (HPP), juice bar και πρωινό ξενοδοχείων.

Περισσοτερα

ΜΙΓΜΑΤΑ ΧΥΜΩΝ

Ο Όμιλος CHB παρέχει έτοιμα μίγματα και μίγματα προϊόντων για τη βιομηχανία ποτών και αναψυκτικών, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογίες. Είμαστε σε θέση να παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία μιγμάτων από οποιονδήποτε συνδυασμό φρούτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Περισσοτερα