Εφαρμογές & Λύσεις

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ & NFC ΧΥΜΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ

Παράγουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην αγορά με τη δική τους επωνυμία (ιδιωτική ετικέτα). Διατίθενται βιολογικοί και μη συμπυκνωμένοι χυμοί (NFC).

ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, παράγουμε κονσερβοποιημένα φρούτα υψηλής ποιότητας, από προσεκτικά επιλεγμένα ελληνικά ροδάκινα ποικιλίας Clingstone, επεξεργασμένα σύμφωνα με τους πιο απαιτητικούς κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων.

Περισσοτερα

ΧΥΜΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία βιταμινούχων και βιολογικών χυμών, υψηλής διατροφικής αξίας σε συσκευασία Tetra Pak, καθώς και χυμούς ψυγείου σε φιάλες PET (NFC ή συμπυκνωμένους).

Περισσοτερα

Προϊόντα & Πορτφόλιο

NFC ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ

Χυμοί εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται από φρέσκα φρούτα και παστεριώνονται αμέσως μετά την έκθλιψη τους. Οι ήπιες μέθοδοι επεξεργασίας μας εγγυώνται ότι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα αρώματα των προσεκτικά επιλεγμένων φρούτων παραμένουν αναλλοίωτα.

Περισσοτερα

ΜΙΣΟΚΑΡΠΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Τα φημισμένα ελληνικά ροδάκινα ποικιλίας Yellow Clingstone, διαλέγονται προσεκτικά με το χέρι και κόβονται στη μέση με ειδική επεξεργασία ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά του φρούτου.

Περισσοτερα

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

Φρέσκα και ώριμα ροδάκινα, κομμένα σε φέτες και συσκευασμένα σε σιρόπι, νερό ή χυμό προσφέρονται ως υγιεινό σνακ πλούσιο σε βιταμίνη C ή χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση σε προϊόντα αρτοποιίας.

Περισσοτερα

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

Πρόκειται για τα καλύτερα ελληνικά ροδάκινα, τα οποία κόβονται με ειδική επεξεργασία σε κύβους και συσκευάζονται σε ασηπτικές συσκευασίες ή κονσέρβες, προσφέροντας λύσεις σε καταναλωτές που αναζητούν ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα.

Περισσοτερα

ΜΙΓΜΑΤΑ ΧΥΜΩΝ

Ο Όμιλος CHB παρέχει έτοιμα μίγματα και μίγματα προϊόντων για τη βιομηχανία ποτών και αναψυκτικών, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογίες. Είμαστε σε θέση να παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία μιγμάτων από οποιονδήποτε συνδυασμό φρούτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Περισσοτερα

ΒΑΣΕΙΣ ΧΥΜΩΝ

Οι βάσεις χυμών φρούτων είναι μια ολοκληρωμένη λύση που βελτιστοποιεί τη διαδικασία παραγωγής. Παράγονται από χυμούς φρούτων / μίγματα συμπυκνωμάτων και από άλλα δευτερεύοντα συστατικά. Προσφέρουμε βάσεις χυμών για όλα τα είδη χυμών, νέκταρ και ποτών, ανάλογα τις απαιτήσεις της αγοράς, τις τρέχουσες τάσεις και τα προφίλ των καταναλωτών.

Περισσοτερα