Εφαρμογές & Λύσεις

ΛΕΜΟΝΑΔΕΣ

Τα υψηλής ποιότητας λεμόνια από την ελληνική γη δίνουν στις λεμονάδες μια υπέροχα δροσιστική και γεμάτη γεύση.

ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Προσφέρουμε ανθρακούχα αναψυκτικά με δροσερή και απολαυστική γεύση και με όλα τα φυσικά αρώματα του φρέσκου φρούτου, που οι πελάτες σας θα αγαπήσουν.

ΧΥΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ

Παρέχουμε πρώτες ύλες και συστατικά υψηλής ποιότητας που μπορούν εύκολα να εμφιαλωθούν σε νόστιμους και απολαυστικούς χυμούς φρούτων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΟΤΑ

Καθώς το ενδιαφέρον για ποτά που ενισχύουν την ενυδάτωση, βελτιώνουν την ενέργεια, την απόδοση και τη συγκέντρωση αυξάνεται συνεχώς, προσφέρουμε λύσεις, ώστε τα προϊόντα σας να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών.

Προϊόντα & Πορτφόλιο

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΙ ΧΥΜΟΙ & ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ

Οι συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων είναι η πιο συνηθισμένη και ευρέως εμπορεύσιμη μορφή χυμών στην αγορά. Παράγονται από χυμό φρούτων αφαιρώντας, μέσω εξάτμισης, την περιεκτικότητα του νερού, προσφέροντας έτσι πλεονεκτήματα αποθήκευσης και συντήρησης. Διατίθενται θολοί (cloudy) ή διαυγασμένοι (clear) συμπυκνωμένοι χυμοί.

Περισσοτερα

ΒΑΣΕΙΣ ΧΥΜΩΝ

Οι βάσεις χυμών φρούτων είναι μια ολοκληρωμένη λύση που βελτιστοποιεί τη διαδικασία παραγωγής. Παράγονται από χυμούς φρούτων / μίγματα συμπυκνωμάτων και από άλλα δευτερεύοντα συστατικά. Προσφέρουμε βάσεις χυμών για όλα τα είδη χυμών, νέκταρ και ποτών, ανάλογα τις απαιτήσεις της αγοράς, τις τρέχουσες τάσεις και τα προφίλ των καταναλωτών.

Περισσοτερα

ΚΥΒΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΚΑΡΠΟΚΥΤΤΑΡΑ

Κόβουμε τα ροδάκινα με ειδική επεξεργασία σε κύβους και φέτες και τα συσκευάζουμε σε ασηπτική συσκευασία ώστε να διατηρήσουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών. Είναι κατάλληλα για βιομηχανίες φρουτοπαρασκευασμάτων και εμφιάλωσης χυμών.

Περισσοτερα