Προϊόντα

Χυμός πορτοκάλι NFC

Βιολογικός χυμός πορτοκάλι NFC

Καρποκύτταρα πορτοκαλιού

Bιολογικά καρποκύτταρα πορτοκαλιού

Συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού

Θολός (cloudy) χυμός πορτοκάλι

Πορτοκάλι comminute

Βιολογικό πορτοκάλι comminute

Συμπύκνωμα πορτοκαλιού

Πουρές πορτοκαλιού

Βιολογικός πουρές πορτοκαλιού

Μη παστεριωμένος χυμός πορτοκάλι NFC ταχείας ψύξης

Cold pressed έλαιο πορτοκαλιού

Oil phase πορτοκαλιού

Τερπένια πορτοκαλιού

Water phase πορτοκαλιού

Fruits & Πορτφόλιο

Ροδάκινο

Σύμφωνα με κάποιες αρχαίες παραδόσεις, τα ροδάκινα θεωρούνται ο καρπός της αγνότητας και της αθανασίας. Αποκλειστικά καλοκαιρινά, δροσερά και γεμάτα άρωμα, τα ροδάκινα περιέχουν σημαντική ποσότητα βιταμίνης C, σάκχαρα και πρωτεΐνες και αποτελούνται κατά 89% από νερό.

Περισσοτερα

Πορτοκάλι

Τα πορτοκάλια έχουν υψηλή θρεπτική αξία καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Περιέχουν επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη D καθώς και πάνω από 170 ουσίες με εξέχουσες αντιοξειδωτικές δράσεις. Τα πορτοκάλια χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χυμών, ενώ το αιθέριο έλαιο της φλούδας, των λουλουδιών και των φύλλων είναι ένα κοινό συστατικό που χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία αλλά και στη ζαχαροπλαστική.

Περισσοτερα

Βερίκοκο

Τα ελληνικά βερίκοκα χαρακτηρίζονται για το χρώμα τους, την ιδιαίτερη γεύση τους και το άρωμά τους. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, αλλά περιέχουν επίσης βιταμίνες C, Β1, Β2 και φυσικά σάκχαρα. Από τα βερίκοκα παράγονται μαρμελάδες, κομπόστες, χυμοί και φρουτοπαρασκευάσματα.

Περισσοτερα

Μήλο

Τα μήλα είναι ένα ιδιαίτερα θρεπτικό φρούτο, καθώς περιέχουν αρκετές φυτικές ίνες, βιταμίνες (C & Α), αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία που είναι πολύ χρήσιμα και ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ανάμεσα στα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία, τα μήλα έχουν αντιγηραντικές, ηρεμιστικές και αντιπυρετικές ιδιότητες.

Περισσοτερα

Αχλάδι

Τα αχλάδια περιέχουν βιταμίνη C, ασβέστιο, βιταμίνη Β6 και κάλιο. Είναι αρκετά γλυκά φρούτα λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε σάκχαρα. Ο Όμιλος CHB χρησιμοποιεί στα προϊόντα του αχλάδια της ποικιλίας Williams. Η ποικιλία αυτή θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας λόγω του ιδιαίτερου αρώματος και γεύσης τους.

Περισσοτερα

Λεμόνι

Tο λεμόνι είναι φρούτο που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως "φυσικό φάρμακο" επειδή έχει αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στην Ελλάδα ευδοκιμεί η ποικιλία λεμονιού που είναι γνωστή ως Μαγληνή, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χυμού, αιθέριων ελαίων και καρποκυττάρων.

Περισσοτερα

Κεράσι

Τα κεράσια έχουν πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Χαρακτηρίζονται για το βαθύ έντονο κόκκινο χρώμα και τη γλυκιά γεύση τους.

Περισσοτερα

Σταφύλι

Τα σταφύλια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία της Ελλάδας. Η συγκομιδή σταφυλιών είχε ακόμη και τον δικό της θεό, τον Διόνυσο, ενώ η ασπίδα που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας στον αγώνα του με τον Έκτορα απεικόνιζε, μεταξύ άλλων, έναν αμπελώνα με συλλέκτες σταφυλιών, που περιγράφεται στην διάσημη «Ιλιάδα» του Ομήρου. Σήμερα, απέραντοι αμπελώνες καλύπτουν την ελληνική επικράτεια. Τα σταφύλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C και K, καθώς και φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Περισσοτερα

Ακτινίδιο

Το ακτινίδιο είναι ένα φρούτο πλούσιο σε Βιταμίνη C, με πολλά θρεπτικά συστατικά ωφέλιμα για την υγεία. Οι ποικιλίες Hayward και Τσεχελίδης, που ευδοκιμούν στην Ήπειρο και την κεντρική Μακεδονία, χαρακτηρίζονται για το βαθύ έντονο πράσινο χρώμα και την πλούσια γεύση τους.

Περισσοτερα

Δαμάσκηνο

Τα δαμάσκηνα είναι ένα φρούτο με πολύ γλυκιά γεύση και ωραίο άρωμα. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C ενώ περιέχουν και βιταμίνη Α, ασβέστιο, φυτικές ίνες και μαγνήσιο. Οι κύριες περιοχές καλλιέργειας είναι η Θεσσαλία, η Σκόπελος, η Στερεά Ελλάδα, η Μακεδονία και η Θράκη.

Περισσοτερα

Ρόδι

Το ρόδι είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα φρούτα για τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και βιταμινών που περιέχει. Έχει υπέροχη γλυκιά γεύση και έντονο κόκκινο χρώμα. Καλλιεργείται στη Μακεδονία και την Αργολίδα και η συγκομιδή του αρχίζει τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι το Νοέμβριο.

Περισσοτερα

Καρότο

Τα καρότα είναι μία εξαιρετική τροφή για τον οργανισμό αφού είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και περιέχουν αρκετή ποσότητα από βιταμίνες Β1, Β2 καθώς και νιασίνη. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται κυρίως στη Μακεδονία και τη Στερεά Ελλάδα.

Περισσοτερα

Λευκόσαρκο γκρέιπφρουτ

Τα λευκόσαρκα γκρέιπφρουτ είναι φρούτα με υπέροχη και ιδιαίτερη γεύση. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και λιποδιαλυτική δράση.

Περισσοτερα

Μανταρίνι

Αυτό το μικρό αλλά νόστιμο εσπεριδοειδές είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και μπορεί να καταναλωθεί σκέτο σε φρουτοσαλάτες. Τα ελληνικά μανταρίνια είναι γλυκά και ανώτερης ποιότητας, έχουν εξαιρετικό χρώμα και είναι ιδανικά για χυμούς ή και για ανάμιξη με άλλα φρούτα.

Περισσοτερα

Φράουλα

Οι φράουλες αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών C και K καθώς και φυτικών ινών. Περιέχουν επίσης υψηλά επίπεδα φολικού οξέος και μαγγανίου. Κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων 20 φρούτων με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έχουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών γνωστών ως πολυφαινόλες.

Περισσοτερα